• Communietaart

  Deze communietaart bestaat uit 3 taarten. Alle roosjes zijn blaadje voor blaadje met de handgemaakt van fondant. Ook de strikken zijn met de handgemaakt en van fondant. Op de locatie is de taart gestapeld en zijn de laatste details aangebracht. De taarten zijn als volgt opgebouwd: chocoladebiscuit, banketbakkersroom, gewone biscuit, aardbeienmousse vulling, gewone biscuit, banketbakkersroom …

 • Zwarte Pieten Taart

  Deze taart heeft als basis piepschuim. Hij is wel helemaal bekleed met fondant. Ik wilde graag eens een grote taart maken die wat langer houdbaar is. Er zijn verschillende technieken toegepast, we zijn o.a. bezig geweest met een airbrush. Hij heeft nog veel verbeterpuntjes, maar wilde hem toch graag laten zien.

 • Regenboogtaart

  Deze Regenboogtaart is een taartje van 22 cm doorsneden en ongeveer 12 cm hoog. De taart heeft 3 lagen chocolademousse als vulling. Het hondje is gemaakt van fondant.  

 • Lente Taart

  Deze Lente Taart is een taartje van 24 cm doorsneden en heeft 2 lagen chocolademousse vulling. Op de taart zijn diverse dieren te vinden; vlinders, lieveheersbeestjes, konijnen, slakken en een rupsje. Het meisje heeft een bosje rolroosjes in haar handen.